DREJTORI I RI , MARIFETET E VJETRA -Shkruan;Liman Asllani

0

      Këtyre ditëve po vazhdon mirëmbajtja e rrugëve në kubëza betoni në rrugët ” Besim Telaku”, “Luan e Shkelzen Hajredini” etj. Por, përkundër faktit se shkoi një drejtor  i lodhur, ky i riu ende nuk u pa në terren. Pra, marifeti vjetër po vazhdon : një lopatë, një kazmë e një karrocë. Pa ngjeshëse, pa cilindër, pa rrafshues dhe një grusht rërë. Dhe rruga po bëhet edhe me keq.  Merr aty e hudhë këtu.

Andaj, ne ftojmë drejtorin e ri të Shërbimeve Publike që ti vizitojë këto punime. Apo ndoshta mjafton, që ky operator ekonomik që po i kryen punimet është donator i VV 

Përkundër kësaj, mendoj, që pikërishtë  nga  këta  donator duhet kërkuar përgjegjësi që të jenë  shembull  per punëkryesit tjerë./qendrapress,com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *