Jemi dëshmitarë të pasojave të protestës së organizuar nga VV ditëve të fundit që ishin në pushtet

0

     Shaqir Totaj, Nënkryetar i  PDK-së  dhe  kryetar  dege në Prizren, Si mundet më lehtë Kosova ta kalojë këtë pandemi ,pa e dëmtuar edhe mëtej mirëqenjen e jetës? tha:

“Jemi dëshmitarë të pasojave të protestës së organizuar nga VV ditëve të fundit që ishin në pushtet. Është me rëndësi të theksohet  se duhet treguar kulturë qytetare dhe duhet respektuar  këshillat e Institutit Kombëtarë të Shëndetit Publik, në mënyrë që të minimizohen pasojat e pandemisë. Duhet pasur kujdes të veqantë të ketë balanc mes rrezikut nga virusi dhe pasojave ekonomike nëse nuk menaxhohet si duhet. Kaq mund të them duke qenë se nuk jam profesionist i fushës”./qendrapress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *