JO ata nuk vlerë sohen dhe bë hen argat të subjekteve politike

0

    Mrc .Afrim Shehu, ish veteran e luftë s së  UÇK-së, pyetjes sa po vlerësohen  personalitet që  dhanë  kontribut  për luften e UÇK-së, dhe lirinë  e Kosovës?thotë

“Ju lutem personat që  dhanë  kontribut në  luftën e UÇK_ës për lirinë  e Kosovës,ata jo që  nuk vlerësohen,por shumë  lidhen me partinë ,familjarizëm dhe interesa që  u nevoiten subjekteve politike.”/qendrapress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *