KALON REZOLUTA PËR MBROTJEN E VLERAVE TË LUFTËS, VV NUK VOTON

0

                  Rezoluta për unitet politik dhe qytetar në mbrotje të vlerave të luftës ka kaluar në Kuvendin e Kosovës ka kaluar në Kuvendin e Kosovës.

Kalon rezoluta për mbrotjen e vlerave të luftës, VV nuk voton

Rezoluta e propozuar për unitet politik dhe qytetar në mbrotje të vlerave të luftës ka kaluar në Kuvendin e Kosovës.

Deputetja e AKR-së, Majlinda Krasniqi-Sopi ka propozuar këtë rezolutë.

Me 61 vota, pro asnjë kundër dhe asnjë abstesim ka kaluar kjo rezolutë.

Lëvizja Vetëvendosje nuk ka votuar fare pasi ka kërkuar harmonizim të saj ose propozim të një rezolute të re të hartuar nga Lëvizja Vetëvendosje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *