Kjo pandemi po e pamundëson realizimin e jetës normale

0

     Prof.Sadije Osaj Jakupi, kuvendare e KK të  Prizrenit se a duhet pasur vetëizolim për të gjithë vizitorët, që kthehen nga Shqipëria? Pohon;

“Meqë ka kohë të gjatë që po përballemi me këtë situatë dhe kjo pandemi po e pamundëson realizimin e jetës normale atëherë me anë të këtij mesazhi -Covidi mund të vrasë ,mendo ,ruaje veten dhe të tjerët Respekto masat ! mund të them se vetëizolimi duhet të bëhet !/qendrapress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *