Kosova ka kapacitet politik për të tejkaluar çdo situatë

0

   Behar Begaj  kuvendarë në KK të  Prizrenit ,lidhur me pyetjen se këtë vit Kosova, a do të  shkojë në zgjedhje të jashtëzakonshme, apo do të arrijë ta tejkalojë edhe këtë  vit kalendarik kjo qeveri?ai shprehet.-“ Mendoj se Kosovës më shumë se kurrë më parë i duhet një konsensus politik për ta përmbyllur procesin e dialogut me Serbinë.

Pastaj të shikojmë se si do të rrjedhin gjërat në të ardhmen dhe mos të mendojmë se opsioni i vetëm janë zgjedhjet,kur dihet se Kosova ka kapacitet politik për të tejkaluar çdo situatë…!/qendrapress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *