Na duhen armatime,,,,,, – —Shkruan ;Liman Asllani. analist

0

Marko Gjuriq po kërkon nga miqtë e Kosovës që mos ti dërgojne armatime, por libra. Viteve të 50 –  60 të shekullit të kaluar, Rankoviqi na shtroi zullumin në aksionin e armëve si preteks  për ta shkatrruar cdo gjë shqiptare dhe për të na detyruar të shpërngulemi në Turqi.

        Kjo bëri që shqiptarët për disa dekada ti kthehen librit e lapsit për ta forcuar luftën për Liri.             

  Falë librave e lapsit shqiptarët arritën të kuptojnë se Liria  fitohet me armë me një regjim cfarë ishte në Serbi në dekaden e fundit të shekullut XX.                                           Tani kur Serbia për cdo ditë po blenë armë nga Rusia, miqtë e Kosoves nuk po hezitojnë që ta armatosin   ushtrinë e Kosovës  pasi Liria nuk ruhet pa armatim.  Dhe nuk ka të ndalur në këtë drejtim . Po besojnë se edhe politikanët kosovarë do të fillojnë ta duane Kosovën e jo të bëjne pazare për poste e të zhvatin buxhetin për përfitime të veta. Cdo euro duhet të jetë në funksion të shtetit./qendrapress.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *