NISMA në Prizren -debaton  për temën’’Kosova dje, sot dhe nesër!’’

Zafir Berisha,  kryetar i degës   Nisma ne  Priren, njofton te  gjithë   të interesuarit  se nesër debatohet  për temën’’Kosova dje, sot dhe nesër!’’. Ai shkruan:

Të nderur miq,

Të respektuara qytetar, nismëtar e bashkëpunëtor.

Jeni të mirëseardhur në debatin që organizojmë së bashku me z.Fatmir Limaj lidhur me situatën politike dhe të sigurisë në Kosovë dhe përballimi i sfidave me të cilat po ballafaqohet shoqëria jonë.

Me respekt Zafa

Debati  dhe  tema e  trajtimit padyshim besohet se do te  zgjojë kureshtjen e shumë  kujt  për faktin se  tani Kosova  gjendet në një udhëkryq të madh./www.qendrapress.com/