Një reflektim plotë arsye nga Oriana Topi

0

   Tani kur  mjekë anekënd botës  japin lloj lloj deklaratash  që shpesh edhe janë  bombastike  mikja  ime Oriana Topi  e publikoi në fb një  Reflektim që ka shumë  kuptim , se si  mund të  luftohet Covid 19. Ajo shkruan “Nuk èshtè lajthitje e as e folur përçart.

Èshtè reflektim.

       Pèrderisa gjaku i atyre që kanë fituar betejën me Covid ështè i pasur me antitrupa atëher pse të mos injektohet tek të tjerët duke vepruar si barrierë ndaj Covid?”Ky  reflektim  shihet se ka një  bazë    shumë të  thjeshtë  dhe bindëse shkencore, andaj  pse  të mos  provohet?/qendrapress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *