Numri sa vjen dhe keqësohet ,duhet që urgjentisht çdo qytetarë i Kosovës të jetë më i kujdesshëm për mbrojtjen e vetës

0

          Mr. sci.Kosovare Gjevukaj,psikologe  klinike.  Lidhur me pyetjen tonë Si e shihni tejkalimin e situatës aktuale sa i përket COVD 19,Cka  duhet të  bëjnë qytetaret për ta kaluar  këte pandemi? Dhe cila është  porosia Juaj për qeverinë  që  të dalim nga kjo situatë? Pohon-“ Mungesa e vetëdijesimit  dhe reduktimi i shfaqjes së hershme të rasteve ,sikur sot dhe këtyre ditëve të fundit ka bërë që të jemi të pakujdesshëm dhe aspak fanatik kundrejtë masave që IKSHPK propozoi dhe këshilloi për mbrojtjen tonë nga COVID-19 .

     Besoi që qeveria e Kosovës duhet të marrë masa të menjëhershme për  parandalimin e virusit .

     Numri sa vjen dhe keqësohet ,duhet që urgjentisht çdo qytetarë i Kosovës të jetë më i kujdesshëm për mbrojtjen e vetës së pari e pastaj rrethit ku frymonë.

Të dalim nga kjo situatë e pakëndshme për çdo njërin nga ne ,të luftojmë së bashku në distanë ./qendrapress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *