PDK duhet të qëndroi në opozitë, të luaj rolin e saj konstruktiv opozitar.

0

             Prof, Skender Sallauka pedagog ,lidhur me te  se  a duhet te  hyjë  PDK-ja në  qeveri shprehet,-“ Zgjedhjet e 6 tetorit treguan për nivelin e lartë të demokracisë në Kosovë. PDK dhe lideri i ynë z. Kadri Veseli pranoi rezultatin dhe kaluam në opozitë. Përderisa liderët e subjekteve të tjera asnjëherë nuk e pranuan rezultatin e zgjedhjeve, Kadri Veseli dëshmoi edhe njëherë pjekuri politike dhe lidereship. Nuk u bë pjesë e matematikave të ndryshme, por vendosi një standard të ri; atë të pranimit dhe respektimit të vullnetit qytetar! Edhe tani, mendoj që PDK duhet të qëndroi në opozitë, të luaj rolin e saj konstruktiv opozitar. Pavarësisht ofertave të ndryshme për bashkëqeverisje, ne nuk i kemi trajtuar këto oferta në organet tona partiake. Ne nuk jemi si të tjerët, vullnetin e qytetarëve nuk e shndërrojmë në pazar politik.”/qendrapress,com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *