Po, normalizohet gjithçka! Vetëdije Kombëtare apo, duartrokitje për gjendjen e rënduar? Shkruan; Petrit Dibrani

Pamfleti, letra, apo informata, e bërë publike për opinionin e gjërë, nga zyra e prokurorit të përgjithshëm, të Gjykatës Speciale, ishte jo e drejtë juridikisht dhe jo ligjore, nëse shihet si normalizim, apo fillimi i ç’kapjes, shkapjes së shtetit, atëher unë personalishtë them se është, sikur peshqit të mbijetojnë në ujin e turbulluar.

Ata të cilët, e kanë vetëm një pikë, gjakë shqiptari, apo edhe nëse s’e kanë përjetuar luftën e fundit në tokën dardane, nga viti 2008 Republikë të Kosovës, duhet-duhet të jenë të bashkuar, si asnjëher më parë rreth, simbolit kombëtar shqiptarë Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës….

Vetëm, unik dhe të bashkuar e kalojmë gjendjen e rënduar!

Nuk duhet, kurrë-kurrë, të harrojmë se gjaku i derdhur, nga dëshmorët e kombit, e bindi faktorin ndërkombëtar, në këtë rast NATO-n për intervenim ushtarak, dhe shpëtimin e zhdukjes nga faqja e dheut, popullin shqiptarë të tokës dardane, nga regjimi shovinist, barbar, kriminel serb dhe shpalljen e pavarësisë së Kosovës.

Të, bashkuar dhe unifikuar, dalim të fituar!

Bashkimi, sjellë fuqinë, fuqia sjellë lirinë, liria sjellë demokracin…./qendrapress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.