Popullata mendojë se tashmë është vetëdijësuar mjaftushëm për t’i respektuar me përpikmëri masat

0

Prof .Lumnije  Rakaj, pyetjes  se cili ë shtë  vlerësimi Juaj  për masat e reja  të  qeverisë   Hoti për coronavirushin?ajo tha, -”Popullata mendojë  se tashmë është vetëdijësuar mjaftushëm për t’i respektuar me përpikmëri masat e reja për tu mbrojtur nga virusi Covid – 19. Pasi që  filluan shifrat e të  prekurëve me covid 19 të  rriten, nuk ishte shqetësuese derisa u rritë  numri i të  vdekurëve, dhe si gjithnjë  qytetari dhe biznesi atakohet dhe po privohet ekonomia,prandaj masat  nuk duhet të  shtërngohen  edhe aq  shumë  sa për të  krijuar  krizën e urisë  tek popullata”/qendrapress.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *