Qëndrimi unik i spektrit politikë mund të behët më së miri duke krijuar një qeveri të përbashkët

0

Masc. Rexhë Ukaj se a duhet PDK-ja të bashkangjitet në qeverinë Hoti thotë: “Rrethana të reja  politike krijojn opinion të reja Situata aktuale nepër të cilin po kalon Kosova është mesazh që faktori shqiptar duhet të jetë i bashkuar për unifikimin e qendrimeve politike për zgjidhjen e problemeve duke u bazuar në vullnetin e shumicës shqiptare.

         Në zgjedhjet e fundit sovrani ka percaktuar që PDK-ja të jetë në opozitë dhe opozitarizmi i PDK-së ,është jetë konstruktivë në mbrojtje të interesave kombëtare, mirëpo kur krijohen rrethanat që Lista Serbe, të vendos për fatin e Kosovës atëhert PDK-ja  duhet të jetë e gatshme të marrë persipër proqeset madhore pët të mbrojtur instutucionet dhe sovranitetin e vendit. Qoftë edhe në një qeveri gjithpërfshirëse për të mbrojtur interesat e qytetarëve të Kosovës. si dhe për të ruajtur partneritetin e pëhershëm me SHBA dhe BE.         Qëndrimi unik i spektrit politikë mund të behët më së miri duke  krijuar një qeveri të përbashkët  për të larguar  listës Serbe nga qeveria, njëherit duhet kërkuar të bëhet unifikimi i spektrit politik deri në përfundimin e dialogut.”/qendrapress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *