Qeveria sa më parë të ndërmarrë masa për mbeshtetjen e bizneseve

0

Pyetjes se  a e përkrahni kërkesën e paralajmëruar  të gastronomisë dhe lokaleve që me 27 korrik .do tē protestojnë për heqjen e ndalimit nga ora 21.00?Ilir  Baldedaj, kuvendar I KK të Prizrenit thotë;-“E para është, që qeveria sa më parë të ndërmarrë masa për mbeshtetjen e bizneseve, sepse po edhe ato orë që janë hapuar bizneset janë në kollaps”/qendrapress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *