Reagim të menjëhershëm, intitucional!… Shkruan;Petrit Dibrani

0

             Bashkombësit tanë, po dëbohen nga trojet e tyre stërgjyshore, nga “Kulla Zhlepi” kuptoni prona është e shenjtë, mbrohet me Kanun dhe me ligje shtetërore, reagoni sa s’është bërë vonë, bashkombësit tanë shqiptar po dëbohen, nga pronat e tyre, kuptoni mos u bëni se s’po ndëgjoni, dhe s’po shihni se ç’farë po ndodhë.

Të paktën notë proteste, shtetitë fqinjë Malit të Zi, ata janë shqiptar, s’janë as Rus dhe as Kinez, reagoni se mundë të bëhet vonë…..

Ju të gjithë bashkë, politik bërës jeni votuar nga qytetarët e Republikës, dhe gjithashtu paguheni, nga qytetarët taksapagues, mos t’iu mallkojë historia, reagoni bashkombësit tanë, po dëbohen dhunshëm nga trojet dhe shtëpitë e tyre.

Gjendja e re e krijuar në vend, pas aktakuzave  të bëra publike, nga zyra e Prokurorit Special të Gjykatës Speciale në Hagë, ndaj Presidentit të Republikës, z. Hashim Thaçi dhe ndaj ish Kryeparlamentarit, deputetit dhe Kryetarit të PDK-ës, z. Kadri Veseli, nga ana e shtetit fqinjë Malit të Zi, po shfrytëzohet dhe bashkombësit tanë Shqiptar, po dëbohen nga shtëpitë dhe trojet e tyre stërgjyshore, kuptoni!

O shtetë, oj Republikë!

O ju, bartës së institucioneve, ju politik bërës reagoni mos u kuturisni, ndaj njëri tjetrit po reagoni të gjithë bashkë, vetëm njēher të vetme.

Ju lutem reagoni, mos nxjerrni gjoksin të ngrefosur dhe kapardisur, ndaj njëri tjetrit, se bashkombësit tanë po dēbohen, nga “Kulla Zhlepit”, trojet e tyre stërgjyshore, kuptoni mos u vërboni.

Nëse edhe kësaj radhe, nuk reagoni të gjithë  bashkë, si një trup i vetëm!….

Atëher ju, të gjithëve Zoti i madhë ju mallkoftë/qendrapress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *