Rrëzimi i kësaj Qeveri èshtë e pashmangshme

0

Shani Berisha historian, lidhur  me pyetjen se muaji shtator i këtij viti Kosovën a mund ta gjejë  me zgjedhje të  jashtë zakonshme? ai pohon;-“Ekzistimi i kësaj Qeverie të brishtë dhe tepër e papërgjegjshme deri në muajin shtator, personalisht e shoh si një të keqe të madhe, pasojat e së cilës do ti bart qytetari i thjeshtë i vendit tonë!

Muaji shtator, për shkak të procedurave ligjore, ndoshta nuk do të mund të jet muaj i mbajtjes së  zgjedhjeve të jashtëzakonshme, por, se do të bie kjo Qeveri dhe vendi gjithsesi do të shkoj në zgjedhjet e reja këtu nuk kam dilema!

             Rrëzimi i kësaj Qeveri èshtë e pashmangshme, ky rrëzim do të ndodh, ngase, pos tjerash nuk është duke i ecur agjendat e atyre për të cilën  edhe e krijuan atë!

Sa më parë që të bie kjo Qeveri,  aq më mirê do të bëhet për vendin!/qendrapress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *