Serbët na akuzuan me trillime në adresë  të  UÇK-së ,por  vetë të zhytur në krime-Shkruan :Salih Çoçaj

Tani u bënë mbi  dy dekada që  Serbia me serbët dhe  ideologët,  siç ishte Dik Marti akuzuan me  njëmijë trillime  në adresë  të UÇK-së . Por  arrestimi I para tri ditëve në Zvornik I gjashtë serbëve   tashmë  të akuzuar  për dëmtime trupore  dhe  transplanto organesh,  na rikthen tek  ajo se akuza  e atyre se serbët u munduan ti kenë  si pararojë   me moton ‘’Sulmi është mbrojtja më  e mirë. Prandaj, Gjykata e Sarajevës   tashmë po I gjykon këta serbë  të akuzuar nën akuzën  e dyshimi, për të cilën Serbia e serbët dhe  ideologët e Serbisë nuk pranin  të trillonin në adresë të UÇK-së  duke  harruar se  UÇK-ja  ishte  e kristaltë në pastërti ,sepse  ka bërë një luftë  sa  të pastër e të drejtë aq edhe  konformë  rregullave  të  luftës. Kjo  tregon tani se  kush nga kush kanë marrë  organe, E kjo  do të na bund edhe  me deklaratën e  antropologut  gjerman ka ditur  me saktësi profesionale. Kurs tani edhe vetë  fakte e dala na  Spitali  I Nishit   me  fakte  të konfirmuar   për numrin  transparenteve  gjatë  vitit 1998./ 99, kur në  Kosovë  zhdukeshin mijëra njerëz,  ka  një bazë  të fortë  për të kuptuar realitetin . Prandaj familjet  e të pa gjeturve në Kosovë kanë arsye  të  jen të shqetësuar  dhe  të brengosur se  organet e më të dashurve të tyre janë marrë nga  ata serbë  e pastaj  u janë shitur ose  rusëve  apo  një Zot e di./qendrapress.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: