Tani nëse rrëzohet edhe kjo qeveri në këto rrethana,kriza socialo_ekonomike,pandemike do të ishte bëre gabim I dytë

0

      Mr. Afrim Shehu jurist , për kyqjen e PDK-së  në qeverinë  Hoti tha :-“Sipas përcaktimit politik të subjekteve,e të cilët me vetëvullnet

        Janë ndarë në pozitë dhe opozitë.Kështu që pas rrëzimit të qeverisë Kurti me2/3 e votave me mocion të mos besimit nga LDK. u votua edhe nga vetë PDK-ja

Ku pas gjitha rrugëve procedurale,iu dha e drejta kushtetuese në formimin e qeverisë Hoti,e cila u zgjodhë pa votat e PDK së ,e cila u përcaktua në opozitë .Andaj, përgjëgjia e pyetjes tuaj është,le te jetë në ndërgjegjien e vetë subjektit politik.

            Por, mendimi im është se ne jemi në një situatë të vështirë pandemike,ku së pari ska qenë dashtur të rrëzohet qeveria Kurti (Gabim).Tani nëse rrëzohet edhe kjo qeveri në këto rrethana,kriza socialo_ekonomike,pandemike do të ishte bëre gabim I dytë/qendrapress.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *