Vjosa Osmani: Sot nga distanca, Bajramin e ardhshëm afër njeri – tjetrit

0

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani uroi besimtarët myslimanë për festën e Kurban Bajramit duke iu dëshiruar shëndet, mirësi e begati.

Ajo shkroi se edhe pse fizikisht ky Bajram na gjen larg njëri-tjetrit, me zemër jemi më afër, njofton Insajderi.

Osmani tha se, shkaku i pandemisë Covid-19, do të kujdesemi që sot ta urojmë nga distanca secilin besimtar për Kurban Bajram dhe ta rikujtojmë se njerëzimi gjithmonë përballet me sakrifica.

Urimi i Osmanit:

Edhe ky Bajram na gjeti larg njëri-tjetrit, por afër me zemër dhe me urimin për ditë më të mira!

Shkaku i pandemisë Covid-19, do të kujdesemi që sot ta urojmë nga distanca secilin besimtar për Kurban Bajram dhe ta rikujtojmë se njerëzimi gjithmonë përballet me sakrifica.

Kjo nuk do të jetë pengesë për festë dhe urim që Bajrami i ardhshëm të mund të kremtohet afër njëri-tjetrit dhe kur ditët e rënda si këto që po i kalojmë do t’i takojnë historisë!

Urime Kurban Bajrami të gjithë besimtarëve myslimanë! Paqja, shëndeti, mirësia e begatia qoftë me ju dhe familjet tuaja!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *