Çaste poetike me poeten:Irena Hoxha

NDODH

————

Ndodh të kesh një vështrim drite,

ndodh, të shuhesh si qiri!

Ndodh të kesh gjithë botën brenda

ndodh, të shkërmoqesh si hi!

Ndodh të jesh lum që vërshon,

rebelohesh si stuhi!

Zjarr që të përvëlon

por, që shuhet nga një shi!

Ndodh si mali të mbash peshën,

të shkrish nga pak, si dëbor!

Ndodh në duar të mbash dhe Diellin

ndodh, të shkëputesh si meteor!

#IrenaHoxha

Leave a Reply

Your email address will not be published.