Serbia do ta njihte  Kosovën por I frikësohet kompensimit

 Msc .Shkleqim Krasniqi, jurist  , lidhur me kohën dhe afatin se kur mendoni që Serbia do ta njoh statusin e shtetësisë së Kosovës ‘’Mendoj që Serbia do t’a njihte qysh nesër në mëngjes Shtetësinë e Republikës së Kosovës sikur mos ti kërkohej 1) Kthimi i kontributeve pensionale të kosovarëve që derdhën djersën e tyre plot 5 dekada, 2) Gjetja e të zhdukurve gjatë Luftës 1998/99, 3) Kompensimi i mbi 300 mijë objekteve të shkatërruara tërësisht gjatë luftës 1998/99, 4) Kthimi i pronësisë së pronave të ish- KSAK tash në Republikën e Kosovës nëpër ish-jugosllavi e shum kërkesa të tjera. Si përfundim , këto vërtet janë telashe për Serbinë, sepse UJMANI asht problem i vogël krahasuar me ato që i përmenda më lart.’’/qendrapress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.