Artan Sejrani emërohet ushtrues i detyrës së kryetarit të Gjykatës Themelore

0

                 Artan Sejrani është emëruar ushtrues i detyrës së kryetarit të Gjykatës Themelore në Prizren.

Këtë detyrë Sejrani e ka marrë nga data 04.07.2020.

“Me vendimin e KGJK-së të datës 23.03.2020, Ushtrues Detyre i Kryetarit të Gjykatës Themelore të Prizrenit u zgjodh gjyqtari, Artan Sejrani”, njofton Gjykata Themelore në Prizrenë Prizren.

Këtë detyrë Sejrani e ka marrë nga data 04.07.2020.

“Me vendimin e KGJK-së të datës 23.03.2020, Ushtrues Detyre i Kryetarit të Gjykatës Themelore të Prizrenit u zgjodh gjyqtari, Artan Sejrani”, njofton Gjykata Themelore në Prizren. Artan Sejrani ,njihet një  nga gjykatësit shumë  aktiv në  lëndë  të   vështira dhe korrektësia e tij tashmë  është   e ditur  për shumë   njohës  të   kësaj lëmie /qendrapress.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *