Pse e gjithë ka çartje ndaj vlerave të lirisë dhe ndaj çlirimtarëve..

0

     Që nga momenti kur Gjykata Speciale edhe pse pa asnjë të drejtë ligjore ka bërë praralajmrimin e  akuzave ndaj dy liderëve më të rëndësishëm  të  të UÇK-së  thuash se i ngriti të  gjithë edhe nga varri  që të kjo çakarritje kaq  e rëndë  të bëhet ndaj vlerave të një lufte të pastër si loti, luftës më të pastër në  botë  .Luftës  guerile që  merret shembull nga gjithë  botën. Tani pas gjithë kësaj që  ndodhi e që  shumë  shpirtshitur shqiptarë e shqipfolës  aq të pacipë  u treguan dhe bënë  mbrojten   Serbisë e sharje të vlerave të luftës  dhe sharje të luftëtarëve të lirisë.Ata  aq  pacipë  shajnë  gjakun e  Krushës së Madhe, Krushës së Vogël, Likoshanit,gjakum e Familjes  legjendare  të Adem Jasharit, edhepse  në formë  e mënyra shumë perfide. Edhe po  nuk e deshte  presdientin Hashim Thaçin, e Kadri Veselin,asesi nuk ka bërë  të gëzohet askush   dëmit që sjellë  ajo. Sepse  përmes tij  janë lëvizur themelet e shtetit  të  Kosovës për faktin se ai është president i Kosovës, Kjo nuk ka si të shpjegohet ndryshe, pos një anarkie  të shfrenuar shprtërore e atyre shqipfolës  që nuk e mendojnë e nuk e kujtojnë  gjakun e bijëve më të mirë të  Kosovës. Nuk  ka mëkat më të madh se  të nëpërkmëbësh gjakun e dëshmoërëve, gjakun e martirëve, përdhumimet e motrave ,grave e nënave  tona, O Zot, po kjo nuk ka asnjë emër tjetër pos poshtërsi. Kushdo që e bënë ,e kushdo që ëndrron.Luftëtarët nuk duhet të  nëpërëkëmben me kaq injorancë sepse  dënimi  na vije nga  bota e nga  Zoti, Po të ishin gjallë rilindasit do të  krijonin  mijëra  vargje  e  poezi    për të mbrojtur gjakun e   shqiptarëve.Por, jo tani  që  s”ka penë  si në rilindjen kombëtare,por   as logjika   dot  se merrë . E ta shënon që  dikush kaq  tmersisht  mund të gjuajë  gur mbi  gjakun e  atyre që ranë për lirinë e Kosovës, Vlera e luftës  është  një dhe mbi atë vlerë kaq sublime  nuk mundet askush të shkelë. Kësaj duhet  ti bindemi. Prandaj, mos e shani lirinë e Kosovës,sepse  po e shani të ardhmen e vendit Tuaj, po e shani  ardhmërinë  e bijëve  e nipave Tuaj.LIrinë   se njollosin ata që nuk e njohin gjakun  e kësaj toke, Jo ata kot flasin e kot qirren se toka e Kosovës e din kush  është bir besnik I kësaj toke  dhe se mashtron dotë as fjala e asgjë tjetër  .Besojmë  se prokuroria nuk do mbetet  duarkryq  edhe në këto sharje e fyerje  pa abzë e të ulta  e besojmë edhe të dënushme  sipas ligjeve në fuqi./qendrapress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *