Bazuar në problemet e lartëcekura kjo qeveri me veprimet e saj vetën po e fut në një rrugë pa krye perspektivën e Kosovës

0

          Prof. Mustafë Kadriaj ekonomist, Lidhur me veprimet aktuale të Qeverisë Hoti a mund ta dërgojnë Kosovën në zgjedhje të parakohshme?thotë-“ Duke i marrë parsysh lëvizjet politike në vend me ndërrim të qeverive brenda gjashtë muajëve si dhe me përfaqësimin aspak dinjitoz të kryeministrit Hoti në takimin me presidentin serbë.           

    Gjithashtu edhe situatën me pandeminë dhe ndikimin e saj në shëndetin publik dhe në ekonomi po ashtu edhe vendimet e fundit të kryemsintrit Hoti, në emërimin e z.Hyseni si kordinator për bisedime ku si vendim reflektoi paknaqësi tek partnerët e koaliconit sidhe emrimin e bordit të ri në Telekomin e Kosovës duke vazhduar me praktiken e emrimit të njerëzve partiak ka bërë që situata në Kosovë të rëndohet aq shumë që ky kryeminister dhe kjo qeveri nuk mund të përballoi.

           Pra duke u bazuar në problemet e lartëcekura kjo qeveri me veprimet e saj vetën po e fut në një rrugë pa krye perspektivën e Kosovës në rastin më të mirë kjo qeveri nuk do e përballoi deri në vjeshtë që potencialisht vendi mund të shkoi në zgjdhje pra  kryeneqësia e Lëvizjes  Vetvendosje si dhe ambicia  e LDK-së për të gllabëruar pushtetin kanë bërë që Kosovës të i lëkundet perspektiva në nivel diplomatik dhe ekonomik .

   Pra premtimi i Lëvizjes Vetëvednosje dhe LDK-së për një qevrisje ndryshe optimizmin e qytetarit e përmbysen duke e kthyer në zhgënjimin më të madh./qendrapress.com/

——————-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *