Kërkohet nga z. Hoti që të bashkëpunoj ngushtë me të gjithë akterët e politikës vendore

0

                 Selami Hoti, kryetar , Këshillit  të fshatit të Krushës së Madhe, Lidhur me veprimet aktuale të Qeverisë Hoti a mund ta dërgojnë Kosovën në zgjedhje të parakohshme?thotë -“Mos menaxhimi i mirë i situatës  së  shkaktuar nga pandemia botërore Covid-19  e cila po dëmton rëndë ekonominë e vendit dhe së fundi edhe thirrjet e dhomave të specializuara të Gjykatës Speciale me qëllim të destabilizimit politik të vendit, e bën qeverinë Hoti të mos ketë jetëgjatësi. Andaj kërkohet nga z. Hoti që të bashkëpunoj ngushtë me të gjithë akterët e politikës vendore dhe ndërkombëtare për të moslejuar kthimin e Kosovës në pikën zero”!/qendrapress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *