Besojë se edhe tani në këto rrethana do të gjenden mënyra për të vazhduar në banga shkollore,edhe pse me pak vonese

0

          Ridvan  Hoxha ish drejtor shkolle ,pyetjes tonë,.A prisni që këtë vit  viti shkollor  të fillojë në  banka shkollore? Pohon;-“I kënaqur jam nëse fillon me 1 tetor,ende klasat e IX-ta dhe XII- nuk e kanë kryer testin e maturës.Sipas informatave që kam kjo do të ndodhë në fund të gushtit e fillim shtatori.Pastaj regjistrimi….Megjithatë më parësore ështe shëndeti,të tejkalohet kjo situatë aktuale me pandemi.

Ju kujtohet në kohen e okupimit serb,dy vite shkollore1990 e 1991në rrethana të jashtëzakonshme patëm filluar me vonesë disa muajshe,deri sa u gjetë alternativa,besojë se edhe tani në këto rrethana do të gjenden mënyra për të vazhduar në banga shkollore,edhe pse me pak vonese…/qendrapress.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *