Duhet të civilizohemi mjaftushëm dhe të respektojmë më përpikmëri masat e duhura për tu mbrojtë nga virusi

0

            Ymer Berisha, nga zyra pë r informim në  KK të  Prizrenit  lidhur me temën “A i duhet gjendja e jashtëzakonshme Kosovës”?thotë – “Jemi në muajin e pestë që bashkëjetojmë me këtë pandemi virusale, planetare e kombëtare , tani të shpallim gjendje të jashtëzakonshme është e pa pranueshme si nivel kulturor jetese për shoqërinë tonë.!

Gjendja e jashtëzakonshme do ta dëmtonte shumë edhe ekonominë tonë të brishtë dhe pasoja do kishim edhe në shëndetin psikik të shoqërisë!

                Duhet të civilizohemi mjaftushëm dhe të respektojmë më përpikmëri masat e duhura për tu mbrojtë nga virusi Covid 19 dhe mos ta përhapim atë.

             Në fund fare gjendja e jashtëzakonshme vetë sa do ta rëndon jetën tonë dhe nuk mendoj se është zgjidhje!/qendrapress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *