Është koha që profesor Hoxha ti përkushtohet katedrës ,se në politikë mjaft e mbajtën shokët e tij Shkruan;Liman Asllani, kryetar i KA në Prizren

0

        Profesor Enver Hoxha, para një  kohe  u ankua se në  Programin e Qeverisë  ka vetë m 40 rreshta ,për dialogun me Serbinë  dhe teksti është  si një  seminar i një  shkollari në  shkollë  të  mesme.

 Ndë rkaq, sot u ankua se Kryeministri Hoti ,shkoi ne Bruksel pa ndonjë  platformë .

Por, kjo duhet të  jetë  shqetësuese për të  se. me vite muar paga në  disa universitete dhe ne pushtet dhe fare pak kontribuoi në aftësimin e kuadrove  të  reja. Më  shumë  u mor me veten.

Kontributi i tij ishte edhe më  i vogël në  diplomaci ,ngase me vite i priu valles kryesore diplomatike dhe Presidenti Thaçi, na doli me një  raport me më  pak se 9 faqe për gadi nëntë  vite biseda me Serbinë  dhe që  vërtetë  ky raport nuk ishte as një  seminar. Këtu padyshim se kontributi profesor Hoxhës është  evident.

Në se profesor Hoxha e ka platformën për bisedime ,pse nuk e publikon dhe nuk e ofron.Për kur po e ruanë ?!. Ja sot ja kurr!!. Por, ai nuk ka Platformë  dhe as që  ka pasur ndonjë herë .

Andaj,  është  koha që  profesor Hoxha ti përkushtohet katedrës se në  politikë  mjaft e mbajtën shokët e tij, Thaçi e Veseli.

Mos të  brengoset për platformë ne bisedimeve ngase një  e tillë  edhe u miratua me herët në  Kuvend dhe nuk është  e vetmja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *