LAMTUMIRÊ BASHKËLUFTËTARI IM BACA AVDYL HAMELI Shkruan:Mrs.Rrahim Bekteshi,ish komandat i luftës për liri

0

Me pikëllim tê thellë ju njoftojë se ka ndërruar jetë bashkëluftëtari ynë  dhe njëri ndër bashkëluftëtarët më të moshuar Avdyl Hameli.

Varrimi të ndjerit u bë  14 Korrik 2020 në ora 13:00 nê fshatin Mazrrek. Baca Avdyl edhe pse në moshë të shtyer ishte i mobilizuar nga Bosnja në rradhët e UÇK-sé, një njeri atdhetarët,  e urtë, fjalë pak, i menqur dhe bashkëuftëtari që ju dha moral të gjithë luftëtarëve të lirisë e të cilët e respektonin shumë.

Lavdi jetës dhe veprês së tij!

I lehtë ti qoftê dheu i Kosovês Mëmë. Sot ju dha lamtumira e fundit bashkëluftëtarit Avdyl Hameli në Mazrrek të Hasit.

Lavdi jetës dhe veprës së tij!/shkruan ne FB  Drejtori I Shkolles “Emin Duraku” ne Prizren, dhe ish komandant i luftes  Rrahim Bekteshi    /qendrapress,com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *