Koloneli i Policisë së  Kosovës  Nexhmi Krasniqi nderohet më  Çmimin ‘’Qytetar Nderi’’ në Tropojë

     Ish Drejtori i Policisë  Rajonale në  Prizren , e tani zyrtarë i lartë  policorë në  pjesën e kufirit, Kolonel  Nexhmi Krasniqi,  për punën ,e aktivitetin dhe   angazhimin e palodhur që ka   bërë  e vazhdon të bëjë  në kudër të  Policisë së  Kosovës, pastaj  e kaluara e tij e ndritur si  luftëtarë e çlirimtar  i Kosovës ,humanistë  dhe   personalitet  i gjithanshëm  ., Mbrëmë me rastin e  hapjes së  festës  Tradicionale ‘’Sofra  Dardane’’,  nga  Bashkia e Tropojë  ai  nderohet më Çmimin ‘’Qytetarë Nderi’’ që  është  çmimi më i lartë qetë i i jepet burrave  të atdheut siç  edhe i është dhëne;  Hashim Thaçit , Ramush  Haradinaj e  disa  figurave  madhore të  Shqipërisë. Çmimi në   është një  vlerë  e veçantë  që ndajë  festivali  në  fjalë../qendrapress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.