Mendoj që duhet të shkohet në pushime verore

0

Prof.Lumnie Rakaj,mësimdhënëse, lidhur me  pyetjen e “Qendrapress” se  a vlenë këtë vit të  bëhen pushime verore  ajo  pohon” Duke marrë parasysh situatën e rëndë të cilën e kaluam me shumë sfida, stres dhe vështirësi, plot tre muaj e gjysmë, mendoj që duhet të shkohet në pushime verore, e sidomos t’i kalojnë pushimet në bregdetin e bukur shqiptar”/qendrapress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *