Rrethanat e krijuara që janë është mirë të mos shkohet fare.

0

     Bashkim Kadomçaj veprimtar I shoqërisë  civile  lidhur me  pyetjen  e “Qendrapress”  a vlenë  këtë vit të  bëhen pushime  verore  ai tha “ Shkaku i rritjes së rasteve me Covid, duhet qenë të kujdesëshëm, në këtë vit edhe të mos shkohet fare në pushim.Shëndeti mbi të gjitha.

Poqese shkohet kujdesi duhet  të jetë maksimal.Respektimi i masava që në rastin e plazhit dhe kushtet në shtetet ballkanike  janë vështirë të aplikueshne masat.

Andaj, më mirë të mos shkohet fare.”/qendrapress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *