Në spitalin e Prizrenit ka 29 pacientë me coronavirus dhe pa aq presin testet

0

        Drejtori i përgjithshëm  i spitalit  Rajonal në  Prizren  dr Afrim Avdaj pohon  se  në spitalin tonë  janë të shtrirë  58 pacientë  ku me  COVID 19 janë të  identifikuar  29 pacientë kur  edhe  29 të tjerë  janë në pritje të  testeve  dhe kanë simptoma   të  COVIDIT tha ai. Por  ai  pohoi se situatën e kanë nën kontrollë të plotë  dhe  janë   në dispozicion me të  gjitha  stafet  për shërbim të  pacientëve dhe  po kështu kanë mundësi të shtojnë numrin e  shtretërve nëse  paraqitet nevoja/qendrapress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *