Petrit Dibrani,analistë mendon se nuk prorestojnë Gastronomia por ,protestojnë, pronarët e lokaleve të gastronomisë, apo përkrahësit e tyre!…

0

Virusi Sars – Cov -2, ka nxjerrur në pah apo sipërfaqe, edhe sëmundjet kronike të disa qytetarëve të Republikës.

Rastet e vdekjeve, nga virusi Sars – Cov -2, na kanë tronditur të gjithëve!…

Mospajtimet e qytetarëve dhe shprehjet e pa knaqësive me protesta paqësore, janë mjet demokratik në botën e civilizuar dhe tregojnë, se në Republikën e Kosovës, qytetaria është aktive.

Qytetaria aktive, e sjellë ndryshimin dhe tregon civilizimin.

Vendimi i Institutit Kombëtar i shëndetësisë publike të Kosovës dhe ekzekutimi i këtij vendimi, nga qeveria e Republikës së Kosovës, për kufizim të lëvizjes së qytetarëve, duhet të pranohet dhe të respektohet.

Vendimi, është marrur nga ekspert të shëndetësisë!…

Protesta e LVV-je në kohë të pandemisë, ishte e gabuar….

Shprehjet e paknaqësive, të qytetarëve me protesta në kohë të pandemis, është e gabuar dhe mundë të, sjellë infektime tjera dhe kollaps, ne sektorin e shëndetësisë publike.

Duhet pako emergjente, nga qeveria për ndihmë, bisneseve të vogla dhe të mesme. Mundë të mblidhen, nënshkrime dhe të dërgohen si peticion, në qeveri për pakon emergjente.

Me protesta, në këtë kohë të pandemisë, mundë t’mos arrihet qëllimi dhe të shtohet infektimi, nga virusi Sars – Cov -2!…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *