Shqiptarja  në Zvicër, Dona Sekiraqa, duhet ta ketë përkrahjen e  shqiptarëve dhe të tjerëve!

Tani  pjesëtarë të  kombit tonë  në Zvicër  po bëhen gjithnjë e më shumë zë i  diasporës atje ku jetojnë e veprojnë, një  zë  i këtillë është edhe gruaja dinjitoze  Dona Sekiraqa .Dona jo që  është vetëm një grua dhe një nënë e përkushtuar, ajo është edhe një shtyllë e shoqërisë në kantonin Vaud të Zvicrës. Por, tani mësoni më shumë se kush është Dona Sekiraqa!Sepse tani  duhet ta dini se ajo është pos e përkushtuar si nënë e për familje është e përkushtuar edhe si veprimtare e palodhur politike.

Ajo sot ishte në listë e 11-ta e zgjedhur për këshilltare në komunën e Renasë ( Renens )

Të gjithë shqiptarët ate  e urojnë  për  kandidaturën e re duke  i dëshiruar, suksese në detyrën e re ata  thonë se  kemi shumë besim në ty duke i përfaqësuar shqiptarët në Zvicërr! Për çka jemi të bindur se do të jeni zëri i pafund  për shqiptarët në Zvicër, Suksesi  i Donës është suksesi i shqiptarëve  shkruan poetja  e njohur Fatime Kalimashi e kështu shkruajnë edhe qindra  bashkatdhetar që jetojë në këtë kanton/qendrapress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

%d bloggers like this: