Sipas Institutit GAP, drejtori i Administratës në Prizren, Edin Shehu ka përmbush të  gjitha  premtimet

Drejtoria e Administratës së  Prizrenit, ne mesin e shumë  sukseseve  është  më ballë hapur sepse  sipas  Institutit shumë serioz GAP   drejtoria e Administratës  në Prizren dhe drejtori Edin Shehu, kanë realizuar dhe përmbushur të  gjitha  premtimet që i ka pasur   të parashtruara   për  të ju shërbyer  qytetarëve  të vendit. Kjo  të  thuash  se ka  bërë krenar drejtorin Shehu i cili me modesti pohon se kjo është meritë  e të  gjithë stafit të kësaj drejtorie. Pastaj ai  fletë edhe projektet  që do ti realizojë ë shpejti kjo drejtori duke  fokusuar  në ifografikën e shërbimeve apo siç  ndryshe  quhet digjitalizimi tashmë edhe nevojë e kohës.

Kurse ai me  një saktësi profesionale  pohon se këtë verë  kjo drejtori ka kryer numër rekord shërbimesh në kohën kur  ishin këtu  diaspora dhe ajo që  më bënë krenar tha është fakti se e gjithë  kjo punë është kryer as pa më të voglin problem apo ekseces  qoftë ai edhe i rastësishëm. Drejtorinë e administratës në Prizren  tashmë  po  lavdërojnë edhe  qytetarët  që  pohojnë se janë të kënaqur me shërbimet e  ofruara. Ata pohojnë  se tashme  ne  komuna mund të pajisen shumë lehte me cilindo dokument që u duhet atyre.