UÇK ishte dhe është dhe do të mbetet vlerë e pamohueshme kombëtare

0

                Shani Berisha  historian, për moblizimin e  Kosovës  në  këto rrethana  se si i duhet vepruar  për një  mobilizim gjithëkombetar  pohon :-“Rrjedhat e fundit politike në vendin tonë nuk lënë shumë për të shpresuar në gjetjen e ndonjë mundësie  për mobilizim të përgjithshëm të spektrit politik në të mirë tê vendit!

Mënyra dhe forma e krijimit të Qeverisë aktualeka ka lënduar dukshëm demokracin qytetare në vend, dhe në kë drejtim, vendi ynë mund të mobilizohet në kuptimin e gjërë vetëm atëherë kur respektohet vullneti i qytatarëve të vendi! UÇK ishte dhe është dhe do të mbetet vlerë e pamohueshme kombëtare, vetë lufta e saj ishte është dhe do të mbetet luftë e pastër dhe e karakterit çlirimtar, pra, vetë misioni i saj ishte është dhe do të mbetet faktori kryesore që do ti mbroj vlerat e saj.”/qendrapress.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *