Vetëizolimi fillimisht është një kusht i domosdoshem nëse ke dyshime për semundjen covid

0

Prof. Afërdita Spahiu, se a duhet pasur vetëizolim për të gjithë vizitorët, që kthehen nga Shqipëria? Pohon: “Vetëizolimi fillimisht është një kusht i domosdoshem nëse ke dyshime për sëmundjen covid .

    Por, jo që kjo rritje e të infektuarëve është pësojë e atyre që janë kthy nga pushimi duke ditur që deti ështe burim i forcimit shëndetësor .

    Por, krejt kjo rritje e infektimit masiv është pasojë e mos kujdesit vetanak dhe mos respektimit të masave themelore për mbrojtje kunder covid 19. Andaj, jam kundër vendimit që kjo mas izolimi të bëhet./qendrapress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *