Afaristi przrenas Krenar Krajku, pohon në se në Shqipëri shkojnë mijëra kosovarë e nuk ka ndalesë kohore,ata të a sjellin COVID në Kosovë ?! – Shkruan ;Krenar KRAJKU

0

      Një  ditë  më  heret  në  Prizren, janë  mbledhur  më  shumë  se 25 pronarë  lokalesh  si restoratesh  e kafiteri dhe kanë   lidhë   fjalën e  tyre se  veprimet e qeverisë  për  ndalim qarkullim nga ora 21.00  deri në  5 të  mengjesit I Kjo po dëmton përtej cdo kufiri këto biznese.

   Andaj ata  kanë  kërkuar që  kjo masë    të  hiqet  ose në  të  kundërtën ata  do të  jenë  në  kollaps. Ai  pyet qeverinë  e Kosovë   kur mijëra  kosavarë   shkojnë  në   Shqipë ri po a  kalojnë   vikendet  në   bregdetin shqiptarë , Atje  nuk ka  asnjë  ndalesë , pse në  Kosovë   në  atë   kohë   viruesi po që qendrjoka?!!!, Kjo   na duket vërtetë    shumë  e pakuptimtë .Prandaj , është  koha  që   qeveria  këtë  ta mendojë  dhe ti lirojë   bizneset të   punojnë , Edhe kështu këtë  verë   ata  i kanë  vështërisit e veta, sepse diaspora  po mungon, Këto kërkesa  reale të  këtyre  afaristëve  pritet të  ngrisin   si qështje  urgjente që   qeveria  të  i  heq  këto masa vërtetë te  pakuptima, Njerëzit e  sidomos bizneset mezi ia dalin, andaj  bëhuni krahë   të   biznezve një  vit. Sepse bizneset  ishin krah   I qeverisë  tani e 20 vite. Shkruan ai dhe   pohon se  kërkesat e afaristeve prizrenas nuk do të  ndalojnë  këtu……../.qendrapress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *