Çaste poetike me poetin:  Prend BUZHALA

Ç ‘NDODH ME EMRAT E BUKUR TË DASHURISË

(Poezi të shkurta), 23

———————————-

Foshnja, posa vjen në këtë jetë me emrin më të bukur,

vjen me leksionet e mësuara të dashurisë.

E di që Zotin e kishte Mësues që në Botën e Paralindjes

dhe me atë shëmbëlltyrë hyjnore vjen në këndejbotë.

Mandej tërë jetën ne e mësojmë si ta harrojë andejbotën.

(23 qershor 2024)

/www.QendraPress.com/