Driton Selmanaj e di se je lodhë me temat e të pagjeturëve ,sepse s’ ke shpirt njeriu e nuk ta ka djeg zemra ty-Shkruan:Salih Çoçaj

Driton Selmanaj  e kemi shumë të qartë ne se ty të  kanë  lodhë temat e të pa gjeturve. E dinë  se të kanë lodhur, sepse ti  i ke këto dëshira në rrënjën tënde familjare  që moti të ka lodhë kjo temë, Kjo temë e lodhë vetë at që nuk fletë e as nuk mendon shqip. I mundon dhe i përvëlon ata bura e ato gra  që s janë ‘’putur’/besoj e kupton pse të them ty kështu/ ,ty s’të  ka djegur  kurrë zemra  për të  pagjeturit, Ngase  ti  je  në  ata subjekt politik që patët bërë  edhe  raporte  për’’krimet e luftës’’ por duke  i ndjekur  shqiptarët e pafajshëm e duke  i mohuar fajtorët  dhe kriminelët serbë, Prandaj ti duke dashur te kesh  sa më shumë partiak  pa fije turpi  e fyen e dhe Sarandën. Po  kjo tregon  papjekurinë tënde  politike. Prandaj  nëse LDK-ja  fillon të mbrojë  ty, e kanë gabim. Sepse edhe ata nuk të njohin dhe nuk e dinë prejardhje  tënde si je aty?  Si ke  shkuar? Dhe  pse je  aty?!.Unë  si një veteran luftë pa subjekt politik, jam i bindur se ty nuk ka  të brenë  ndërgjegjja, sepse atë nuk e ke, Po ta kishe kurrë s’të kishte penguar tema e të pa gjeturve.  Kurrë e dimë se  cilën detyrë e ke, urgjentisht LDK-ja duhet të ju shkarkojë. Ju se keni vendin as në  OJQ prej nga keni hy në politikë. Mirë do të ishte  të mendon ku  e si mund ta bësh  jetën e ardhshme  kur  kaq  rëndë  ke  fyer familjet  e të pa gjeturve. Kur ata çdo natë ëndërrojnë së paku varret tua gjejnë, ti mund të shohësh sa mjete qeveria ti ka  adresuar në  xhirollogari,sepse atë e ke primare, keq   ke bërë mendo  dhe vetëm një çast hyn në lëkurën e  njërës  familje   të të pa gjeturve  dhe pastaj  dil fol e shkruaj ose edhe përgjigju  kësaj letre  të shkruar sonet  për ty që tashmë vetëm po ndot ambientin e qeverisë së Kosovës…/qendrapress.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.