Ka ndërruar jetë prof, Ramadan Zaplluzha

0

    Sot, në moshën 82  vjeqrte  ka ndërruar  jetë  prof, Ramadan Zaplluzha,  një personaliet që I ka dhënë shumë artt e sidomos  karikaturës  dhe  është njohur si “Therrëmurrizi”, prof Ramdan Zaplluzha  për një jetë tërë  ishte në shërbim të arsimit dhe   atdhetarisë, Ai do të mbahet  gjatë mend  si një peronalitet që pos  artit  saktë  karikaturës ishte edhe një poet e  një  mësimëdhënës  I pazëvëndësuar në arsimin shqip,.Ai  do të  mbahet mend  si një njeri me  virtyte të të larta njerëzore. Duke mos dëshiruar të rrezikojmë shëndetin e asnjërit nga ju në këtë kohë pandemie, pranojmë ngushëllime përmes mjeteve të komunikimit dhe sociale! Respekte! Ju faleminderit!

Njoftojne  familjarët.

/qendrapress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *