Ndërron jetë defektologu, I parë shqiptar Irfan Bojaxhiu

0

     Pas një  sëmundje  të   shkurtër  sot,  ka ndërruar jetë defektologu,i parë  shqiptar  Irfan Bojaxhiu. Lajmi është bërë i ditur nga familjarët.

Bojaxhiu është lindur më 1 janar 1935, në fshatin Pllavë të Opojës së Dragashit.

Ai punoi mësimdhënës, si dhe me fëmijët të cilët kanë pasur pengesa në të folur.Puna dhe angazhimi I Irfan Bojaxhiut  është   I njohur  për  githë   rajonin e e Prizrenit. Ai ishte një   mësues  defektolog  shumë  I zoti dhe  mbi të   gjitha shumë   human që  ka dijtë  ta  resektojë  puënë  e  tij e mbi të   gjitha  fëmjët më  të  ,meta në  të   folur Ai ishte  prijetar I kësaj dege në   Rajonin e  Prizrenit dhe përkushtimi  tij  do të   jetë  një  udhë rrëfim për të   rinjtë /qendrapress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *