Shqyrtohet projektligji për mbrojtjen e vlerave të luftës së UÇK-së

0

Komisioni për Arsim, Shkencë, Teknologji, Inovacion, Kulturё, Rini dhe Sport sot mban mbledhje.

Në mbledhjen e sotme, ndër të tjera do të shqyrtohet në parim edhe Projektligji për Mbrojtjen e Vlerave të UÇK’së.Rendi i ditës:

1. Miratimi i rendit të ditës;

2. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mbajtur me dt 25.6.2020;

3. Shqyrtimi në parim i Projektligjit për Mbrojtjen e Vlerave të Luftës së UÇK-së;

4. Shqyrtimi Përfundimit të Kryesisë së Kuvendit nr. 07-P- 065 për harmonizimin e emërtimeve dhe fushëveprimeve të Komisioneve;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *