Spitali Rajonal I Prizrenit, ka shtuar numrin e shtretërve aktualisht janë duke u trajtuar 20 persona nga COVID 19. tregon drejtori Afrim Avdaj

0

Spitali Rajonal I Prizrenit  duke pa  të nevojshme si dhe  urdhëresat e Ministrisë  për  përgatitjet  e  terrenit  për sëmundjen e  coronavirusit  ka marrë qëndrim dhe ka shtuar  numrin përj 100 shtretërëve shtesë në  spitalin  rajonal të Prizrent, tregon drejtori I përgjithshëm  i spitalit dr Afrim Avdaj.i ka thene Rtv’Besa” ne Prizren

Ai  tha  se aktualisht   janë duke trajtuar 20 pacientë  të identifkuar me  covid, ku sot  shtatë prej tyre janë liruar, kurse  numri është reth 6o në spital që  janë duke  pritur rezulatet e testeve për virusin covid

Spitali Rajonal ai tregon se nga  sot tashmë kanë shtuar edhe numrin  e punëtorëve shëndetesor ,sepse  tashmë Ministria ka pranuar  staf të ri  si mjekë dhe inermierë  për të  luftuar  virusin.

Numri I shtuar I shtretërve dhe numri I shtuar i stafit ai tha se   ka bërë që   të kemi nën kontrollë të plotë  gjithë këtë situate ne spitaline  Prizrenit,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *