E diela poetike me poeten;Valbona .R. Hadri

U nise….

Pre t’a shijuar ngrohtësinë e rrezeve në përqafim deti.

Pêr të parë dritën e parë në bregun e larê me dallgë uji të kristaltê.

Me mendjen gjetkë je aty tek mrekullia e pamjes hyjnore.

Dhe assesi i qetë me shfaqjen e sirenës në det dhe pulëbardhës në qiell .

E di, ti e pret fytyrën e larë në pika vese dhe pamjen e trëndafilte mbushur përplot aromë ëmbëlsie në përqafimin tim.

23.07.2021

Valbona.R.Hadri

Leave a Reply

Your email address will not be published.