Kryetari Haskuka dhe drejtori i spitalit dr. Avdaj, do të bashkëpunojnë për furnizmin me oksigjen 2 për pacientët. Komuna me furnizim shtesë ka ndihmuar me mbi 350 bombola me oksigjen

0

Kryetari I komunë s së  Prizrenit Mytaher Haskuka I bashkëshoqëruar nga drejtoresha e  Shëndetësisë   Narqize  Arënliu Hoxhaj, sot,kanë   takuar  drejtorin ekzekutiv të   spitalit Rajonal  në   Prizren dr. Afrim Avdaj,  bashkë  me  stafin e tij menagjerial. Ku me këtë  rast  kryetari Haskuka është  njoftuar nga drejtori  Avdaj për gjendjen   aktuale në  këtë  spital e veqanrisht me  pacientët të  cilët po shërohen këtu nga virusi COVID 19.Kryetari  Haskuka  tha se  jemi këtu për të   ndihmuar pacientët  që  tashmë   është  mjaft I madh dhe ne si komunë  do të  jemi  në   ndihmë   për këtë  pandemi, E di se kanë  shumë   angazhime dhe kanë  një  punë  shumë  të  rëndë .percjelle “Rtv Besa”

        Drejtori I Spitalit  tha se tani kemi 71  pacientë  të  konfirmuar me  COVID dhe  kjo ndihmë  e komunës  është   e domosdoshme  për  këta pacientë . I kemi  50 pacientë  me oksigjen  terapi/Aktualisht kemi vu në  dispozicion edhe  pjësën e   tretë   dhe tani ka mundësi të  pranojmë  edhe 100 pacientë  tjerë   për  shërim.

             Drejtoresha Narqize  Arënliu Hoxhaj. tha se jemi këtu  për tu njoftuar me afër për gjendjen  aktuale  deri më  tani 350 bombola me oksigjin ne komuna I kemi ndihmar situata  është  shqetësuese  por ne  kemi pasur një  bashkë punim shumë  të  mirë .

Kompania  ETC, se  seli në   Prizren po sot, ka ofruar për spitalin rajonal një  kontigjent me ndihma  sanitare,higjienike për  pacintët dhe  shërbim mjekësor që   përkujdesen për pacientët  e sëmuar nga pandemia /Rtv Besa/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *