Ka ndërruar jetë Musa Vezgishi veprimtar i dalluar I shoqërisë civile

0

    Përmes  Fb  miqtë e Musa  Vezgishi njofton se ka ndërruar jetë Musa  Vezgishi, një  veprimtar I dalluar  i shoqërisë  civile, dhe  një  veprimar I palodhur I Kryqit të Kuq  Komunal në  Prizren dhe  në disa organizata  humanitare. Ata shkruajnë si  /A.T.F.K e tjer./ “Musa i dashur të ikësh kaq befasisht dhe fare papritur,e them nga dhembja me pikëllim se me ty,sikur edhe fati u tregua i padrejtë,i cili të mori heret nga botë e përkohshme për dërgimin tënd në përjetësi.Ndarja jote para kohe nga kjo botë e rrejshme të gjithëve na la pa asnjë fjalë.Ngushllime familjes,miqëve shokëve” kurse  Musa   së  fundi vdekja e gjeti  në  krye  të   veprimeve  humane  e të palodhura  për  të mirën e qytetarëve./qendrapress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *