Shqiptarët duhet të vetëdijësohen,mos të shohin interesat ideologjike,politike,por ata të bëhen si trup i vetem

0

      Zeni Hasani, sociolog, Lidhur me veprimet aktuale të Qeverisë Hotim a mund ta dërgojnë Kosovën në zgjedhje të parakohshme?pohon:-“ Gjendja aktuale në Kosovë duket si e brishtë,nga se vetë zgjedhja e qeverisë Hoti, u bē me një mundë te përkrahur nga përfaqësuesit te kualicionit.

         Ajo premtoi se do të ketë një program të punës, për daljen e kësaj gjendje të rendë ekonomike e sociale,kur kemi para vetes si qeveri me këto vështërësi;

Menaxhimi jo i duhur i pandemisë,në këto kohë aktuale,infektimi,dhe vdekjet brenda 24 orëve,zhagitja e pakosë fiskale,ku shume ndërmarrje do te falementojnë,dhe një pjesë e të punësuarëve ne sektorin privat do te mbesin pa punë,e që për shoqërinë dhe shtetin do te mund te jetë mungesa e stabilitetit politik,ekonomik dhe social.

Në anën tjeter mos unifikimi i faktorit politik shqiptar,me rastin e dialogut me Serbinë.Pra mungesë e koncesusit të partive politike politike me rastin e shtetit të Kosovës,pra interesi shtetërore dhe nacional.

         Këtu duhet të kyqen edhe ekspert,intelektual,dhe Akademia e Shkencave,me qëllim të përkahjes së shtetndërtimit.

Të dëshmojne para faktorit ndërkombëtar te gjitha  faktet,dëshmitë,që kanë institucionet dhe dëshmitarë që kanë deshmi   që Serbia ka bërë krime kundër njerëzimit jo vetëm në Kosovë,por ajo zhvilloi 4 luftëra,. Ajo sot  derdhë lotë krokodili ,se ajo është  shtet paqësor,e që per ne është një kamelon që mbahet here nga Europa,e herë  në anën ja mbanë Rusise.

          Shqiptarët duhet të vetëdijësohen,mos të  shohin interesat ideologjike,politike,por ata të bëhen si trup i vetem për të zgjidhur cështjen e shtetësisë së Kosovës ja sot ja kurr./qendrapress.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *